tiistai 3. maaliskuuta 2015

Turquoise

Neljännen haasteviikon aloitan turkooseilla kynsillä. Näiden kanssa minulla oli pienoinen ongelma, sillä en omistanut ainuttakaan turkoosia kynsilakkaa.. :D Pikaisen googlailun jälkeen lähdin kävelemään tuohon lähi-H&M:ään ja nappasin sieltä matkaani pienen turkoosin lakan nimeltä Sea Breeze.


Sea Breeze on oikein kivan värinen lakka, mutta koostumukseltansa se on kyllä luiruinta ikinä... Harmi sinänsä, muuten lakkaa tulisi varmasti käytettyä enemmänkin. Lakkasin tuon turkoosin alle valkoisen, ihan varmuuden vuoksi, ja se yhdistelmä jättikin ehkä hieman epätasaisuutta kynnelle. 


Kynsistä tuli melko merihenkiset, mutta eipähän minun kynsilläni paljoa mitään merihenkistä ole ennen nähtykään :D Tykkäsin kyllä, vaikkakin Sea Breezen luiruudesta ärsyynnyttäni poistin nämä lakkaukset kynsiltä pikapikaa..


Käytetyt:
Gina Tricot - White
H&M - Sea Breeze
Models Own - Silver Fox

--

Loppuun vielä yksi kuva! Olen aiemminkin esitellyt blogissa tekemiäni kynsilakkakoruja. Syksyllä oli pitkä tauko, jolloin koruja ei tullut tehtyä yhtään, mutta nyt innostuin vesimarmoroimaan kaulakorun yhtä viime viikonlopun synttärisankaria varten. Tästä tuli niiin kiva! Täytyy marmoroida pian itsellekin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti