perjantai 20. maaliskuuta 2015

Nothing but purple

Yksi kaunis päivä lähdin suunnittelemaan näitä tämän teeman kynsiä. Keräsin kaikki sävykategoriaan kuuluvat lakat ja huomasin, että Essien ihanan ihana Full steam ahead on HUKASSA! Käänsin kaikki laatikot ja tyynyt ja muut ympäri eikä sitä löytynyt! Soitin äidilleni, josko se olisi jäänyt vanhemmilleni, mutta eipä lakka ollut sieläkään. Olen edellisen kerran (kuvien perusteella) lakannut Full steam aheadilla viime kesänä, joten ei ole mitään hajua siitä, mihin väliin lakka on katoamistemppunsa sijoittanut. Harmittaa :/ Täytyy vain toivoa, että viimeistään esimerkiksi muuton yhteydessä tuo söpö lakka löytyy.

Tämän tapauksen vuoksi minulla ei ole oikein mitään sanottavaa näistä kynsistä, sillä Essien katoaminen vesitti jo valmiit suunnitelmani. Kehittelin siis kynsille jotain yksinkertaista. Tällä kertaa yksinkertainen tarkoitti violetin lakan kaveriksi vaaleanvioletteja strasseja.

Onneksi tuo kynsillä näkyvä Essencen lakka on niin herkku, että se itsessään jo piristää mieltä :) Toivottavasti Essencet saapuvat pian Tampereen seudulle!Käytetyt:
Essence - Break through
Strassit 

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kadonneen Essien mysteeri selviää! Tosi herkulliset kynnet muuten! :D

    VastaaPoista