sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Nature's wonders

Tämä haasteaihe toi minulle ihan hirvittävän määrän aikaisia harmaita hiuksia. Alunperin olin ajatellut, että teen revontulikynnet, mutta koska instagramissa @sevenseasofpolish teki niin kivat revontulet kynsillensä niin enhän minä nyt uskaltanut lähteä enää yrittämään :D

Seuraavaksi ideaksi nousi tähtitaivas ja eritoten Otava. Taustasta tuli kiva, galaksimainen ja tähtitaivaaksi sopiva, mutta Otavasta ei sitten tullut niin hyvä, kuin olisin halunnut.

Kolmas idea tuli yhdistäessäni luonnon ihmeet ja omat opiskeluni sairaanhoitajana. Aluksi poikaystäväni ehdotti, että tekisin kynsilleni neuronin (siis hermosolun). En tähän hommaan kuitenkaan lähtenyt. Seuraavana ilmoille nousi munasolu ja siitähän sitten lähdettiin.

Pidemmittä puheitta (ja ehkä vähän samalla naureskellen ja nolostuneena), i present you nature's wonders:Hämmentävien taiteilujen taustalla Kikon 313.

10 kommenttia:

 1. Mainiota tulkintaa! :D Enpä ole ennen tällaisia kynsiä nähnyt. Ja eiköhän ko. tapahtuma ole kaikkein ihmeellisin ihmeellisyys tässä maailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enpä ole minäkään ennen tällaisia nähnyt :D Ja totta, onhan tuo kyllä oikeastaan kaikista ihmeellisintä :)

   Poista
 2. Tää on kyllä loistava oivallus, sillä kyllähän uuden elämän alkuhetket ovat niitä luonnon suurimpia ihmeitä! Mahtavaa, että joku poikkesi ihan roimasti vallalla olevalta kukkakynsi-teemalta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat kyllä ihmeitä! Aika roima poikkeus tää kyllä on kukkakynsistä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :D :D jostain syystä näitä ei kuitenkaan nähty kovin kauaa mun kynsillä.........

   Poista