tiistai 17. maaliskuuta 2015

I thought I'd never...

... practice my stamping skills!

Alunperin suunnitelmissa oli tilata tätä haastetta varten esimerkiksi MoYou Londonin leimauslaattoja, mutta koska en saanut aikaiseksi, täytyi turvautua vanhoihin laatikkolöytöihin. Olin ajatellut viimeistään tämän haasteen kohdalla aloittaa kunnolla leimausharjoittelun ja täytyy sanoa, että nyt pitäisi kyllä viimeistään tilata parempia ja nätimmillä kuvioilla olevia laattoja.

Itseltäni löytyi Konadin kaksi leimauslaattaa, m3 ja m36, jotka joskus muutamia vuosia sitten tilasin. Tuolloin en innostunut leimaamisesta oikeastaan ollenkaan. Nyt kuitenkin muiden nättejä kynsiä katsellessa (ihania leimauksia esim. Nail art by Belegwen -blogissaWasting Lifestyle -blogissa sekä Better Nail Day -blogissa) olen tullut siihen tulokseen, että pakko on itsekin ruveta harjoittelemaan. Vaikeinta on valita minkä laatan tilaamisesta sitä aloittaisi :D


Nyt ekan kerran leimauksiin valitsin kahdesta mahdollisesta laatasta sen, jossa oli yksinkertaisemmat kuviot :D oikeastaan kyllä vain siksi, että toisesta laatasta ei kuvio noussut leimasimeen kovinkaan hyvin. Käytössä oli siis Konadin leimauslaatta m3 ja Konadin leimasin, skrapana koulun tulostuskortti!

Leimauslakkana Gina Tricotin musta ei ollut kaikista pigmenttisin, ehkäpä siis täytyy panostaa ja hankkia kunnon leimauslakkojakin :)


Käytetyt:
Essence - Love is in the air
Essence - Space queen
Gina Tricot - Black

Minkälaisia leimauslaatta suosituksia teillä olisi? 

4 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja tuo harmaaksi jäänyt leimauslakka sopii kyllä hyvin. :)
  Itse olen viimeaikoina käyttänyt eniten MoYou Londonin ja Konadin laattoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Rupean vähän itsekin kyllä kallistumaan tuohon MoYou Londoniin, ne ovat niiiiiin nättejä :)

   Poista
 2. Born Pretty Storella on myös paljon ja toimivia laattoja:) löllöstamper on mun lemppari ja nykyään tulee leimattua useinkin, koska se on kivaa! Jatka ehdottomasti leimailua ja tee uusia hankintoja, nää on tosi kauniit ja leimauskin onnistunut:) leimauslakka ei oo itelle ollut Se tärkein vaan stamper ja laatta, himmeämmälläkin lakalla onnistuu ja on kiva kun ei tarvitse rajoittaa leimausta vain muutamaan itseltå löytyvään leimauslakkaan. Tääkin sun lakka on kuitenkin toiminut hyvin, joten toimii varmasti jatkossakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koko kommentista ja ideoista! :) Sellaisen löllöstamperin ajattelin hankkia, todennäköisesti tuolta MoYou Londonilta. Täytyy tutustua lähemmin vielä noihin Born Pretty Storen laattoihin!

   Poista