tiistai 31. maaliskuuta 2015

Monochromatic

Aluksi iloisia uutisia: kadonnut Essie on löytänyt tiensä takaisin kotiin! :D jostain kumman syystä tuo kyseinen lakka oli piiloutunut sellaiseen lipaston laatikkoon, joka on täynnä poikaystäväni tavaroita. Eikä ihan kelvannut päällimmäinen paikka vaan pakko oli olla siellä pahnan pohjimmaisena! Voi sitä iloa ja riemua, kun kadonneeksi luultu lakka löytyikin ;)

---

Kahdeksannen ablecs15-haasteviikon aloitan Monochromatic-kynsillä. Tarkoituksena oli siis käyttää jonkin yhden värin sävyjä, itse valitsin sinisen. Sinistä väriä ei kovin usein omilla kynsilläni näe, en koe sitä värinä kovin itselleni sopivaksi. Poikkeuksia kuitenkin tulee ja näistä kynsistä tykkäsin paljon!

Lakkasin kynsille ensin tummempaa Essien Avenue maintain -lakkaa ja päälle tuputtelin kelmupallerolla vaaleampaa sinistä, Flormarin WL01:stä. Sekaan heitin vielä muutaman sinisen neon-niitin. Jos teemassa ei olisi pyydetty nimenomaisesti käytettävän jonkin tietyn värin sävyjä, olisin varmaan laittanut koristeiksi paremmin pohjasta erottuvat niitit. Toisaalta hauska näinkin :)


Ihan hassua, että tämän viikon jälkeen haaste on jo puolivälissä! Täytyy olla ylpeä itsestään, kun näin hyvin on mukana pysynyt :)Käytetyt:
Essie - Avenue maintain
Flormar - WL01

2 kommenttia:

  1. Oi, nämä on ihanat! Muhun kyllä uppoaa siniset :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy myöntää, että näiden kynsien jälkeen itsekin on vähän enemmän ruvennut haikailemaan sinisten lakkojen perään... :)

      Poista