perjantai 27. helmikuuta 2015

Abstract

Kolmannen viikon toisena haasteena oli tehdä abstrakti lakkaus kynsille. Koko haasteen julkistuksen jälkeen olin miettinyt joillekin haasteviikoille jo valmiit suunnitelmat, tälle aiheelle mielessäni oli dry brush -tekniikka enkä selvästikään ollut ainut näin miettinyt :D 

Tekniikkana dry brush on minulle uusi, sitä siis ei ole vielä kertaakaan aiemmin nähty minun kynsilläni. Dry brush:issa siis kynsilakkasutia käytetään "kuivana" eli siitä pyyhitään suurin osa kynsilakasta pois ennen itse lakkaamista. Päätin, että en halunnut peittää koko kynsiäni ja siksi päädyinkin vanhoihin kunnon ranskiksiin.


Jotenkin näistä kynsistä tuli ihan mieleen farkkukangas! Varsinkin niittien lisäämisen jälkeen :) Tykkäsin siitä, että ranskiksen rajasta ei tullut tikkusuora. Tykkäsin myös siitä, kuinka eläväiseksi lakkauksen sai tämän tekniikan ja kahden erilaisen kynsilakkakoostumuksen ansiosta.

Sudin lakkoja vuorotellen kynsille ihan siihen malliin miltä sattui milläkin hetkellä tuntumaan. Hyvä niin, lakkauksesta tuli sekä abstrakti että yllättävän moniuloitteinen :)Käytetyt:
OPI - Alcatraz... rocks!
Essie - Avenue maintain

---

Oletteko ehtineet jo testata dry brush -tekniikkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti