sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hammastikkusvetari

Viimeiset melko jouluiset kynnet pääsevät tänään esittelyyn. Halusin testata ugly sweater -tyyliä vielä kertaalleen edellisten Fair isle -kynsien jäljestä. Nämäkin kynnet on tehty ennen joulua. Tällä kertaa maalailin kynsille hammastikulla viivoja, pilkkuja sekä sydämiä. Erityisesti sydämiä oli kiva tehdä :) Myös isot etusormien ja pikkurillien sydämet on tehty hammastikulla.


Taas oli tänään puhetta, että pitäisi hankkia mulle kunnon kuvausolosuhteet näitä kynsikuvia varten. Nämäkin kuvat ovat ihan epätasalaatuisia, ylin on otettu pihalla päivänvalossa ja alemmat kaksi kuvaa on otettu sisällä tavallisessa kuvauspaikassani verhon ja ikkunan välissä :D Sinänsä kurjaa olla päivänvalosta riippuvainen, kun sekin valona vaihtelee jo runsaasti yhden päivän aikana.


Essien Ladylike on kyllä yksi go to -nudelakka ja näyttää aina yhtä ihanalta. Aika suklaisen nudelta :)  Se tekee näistä ugly sweater -kynsistä sopivan neutraalit ja talveen sopivat. Punaiset olisivatkin olleet jo liian jouluiset näin tammikuussa esiteltäviksi.

Ensi viikon saankin vielä nauttia lomasta ja sen jälkeen täytyy palata koulun pariin viimeiseksi puoleksi vuodeksi. Hurjaa miten nopeasti aika on mennyt! Kesän korvilla täytyisi valmistua. Samalla ihanan jännää ja vähän pelottavaakin :)


Käytetyt:
Essie - Blanc
Essie - Ladylike

2 kommenttia: