perjantai 22. tammikuuta 2016

Kuviosukkahousut?

Haluaisin testata sheer tint -kynsilakkoja, mutta en vaan ikinä saa aikaiseksi hankkia niitä. Sheer tint -lakat ovat siis läpikuultavia sävylakkoja, joita löytyy esim. OPI:lta ja Essieltä. Koska en niitä ole saanut hankittua, päätin testata sellaisen tekemistä itse:


Sekoitin keskenään Essien mustaa Licoricea ja Gina Tricotin väritöntä päällyslakkaa hammastikulla ja siveltimellä sudin sekoituksen kynsille. Sekoitus vaatii selvästi tietyn tyylin, liikaa tai liian vähän sekoittaminen oli pahasta. Läpikuultavaksi tuo musta ainakin muuttui, mutta ehkä aito sheer tint -lakka olisi vähän tasalaatuisempi :) Kynsien reunukset ja pilkut tein mustalla akryylimaalilla.


En osannut kuvailla näitä kynsiä oikein mitenkään, joten kysyin poikaystävältäni, mitä hänelle tuli näistä mieleen. Ensimmäisenä hän mainitsi verkkosukkahousut ja kuviosukkahousut, joten... Sukkahousut it is!

ps. OPI:n Ce-less-tial is More on uusi lemppariherkkuglitteri <3


Käytetyt:
Essie - Licorice
Gina Tricot - Top coat
OPI - Ce-less-tial is More 

4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Mä kokeilin myös vähän aikaa sitten tehdä tällaista lakkausta. Sekoitin kirkasta ja mustaa lakkaa, mutta en onnistunut levittämään sitä tasaisesti kynsille. Osaatko antaa jotain lisävinkkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse sekoitin useamman pisaran kirkasta lakkaa ja yhden mustaa, sekoitin hammastikulla melko kauan. Sen huomasin, että sekoitus oli sudittava kynnelle tosi nopeasti eikä yhteen kohtaan kannattanut koskea moneen kertaan. Voi olla tietty myös, että mulla oli vaan tuuria matkassa :D

   Poista
  2. Mä varmaan hidastelin liikaa ja koskin samaan kohtaan useampaan kertaan kun en heti saanut tasaista lopputulosta. Täytyy kokeilla vielä toisen kerran :)

   Poista
  3. Koita ihmeessä ja kerro kuinka onnistui! :)

   Poista