maanantai 28. joulukuuta 2015

Floridan ostokset

Nyt ollaan taas kotona ja hyi kun tuntuukin ilma kylmältä! Tykkäsin enemmän +25-28°C lämpötiloista :P Pieni jet lag meinaa olla päällä: Suomen yöaikaan tulee nukuttua, mutta niin tulee kyllä päivisinkin.

Koska postaussäästössä on vain yhdet kynnet, ajattelin ennen niiden julkaisua tulla esittelemään kynsilakkaostokset reissulta ja vähän päivittämään tietoa muutamista ostopaikoista, jos ne vaikka auttaisivat jotakuta. Kynsilakkoja tuli loppujen lopuksi ostettua vain viisi:


Kolme keskimmäistä OPI:a nappasin Ulta Beautysta, jossa tarjouksella oli kolme lakkaa 19 dollarilla, vasemman puoleisimman OPI:n ostin lentokentältä paluumatkalla ja Essie löytyi myös Ulta Beautysta.

OPI - Cosmo with a Twist 
Uudesta Starlight-kokoelmasta ensimmäisenä silmään osui tämä ihana herkku, Cosmo with a Twist. Lakka olikin kynsillä suurimman osan lomasta, peitti kahdella kerroksella ihan näppärästi, mutta pitkille kynsille lakkaisin ehkä ohuelti kolme. Lakka kimaltaa ihanasti sinisenä, violettina ja ties minä! Ihan paras!

OPI - Center of the You-niverse 
Center of the You-niverse valikoitui kolmen lakan kimppatarjoukseen vähän yllättäen ja lähinnä siksi, että en (muistaakseni..) omista tällaista samantapaista. Ehkä OPI:n Lucerne-tainly look marvelous näyttää vähän samalta, mutta ei tarpeeksi eihän ;) Tätä lakkaa ehdin myös testata ja kivasti sekin kimaltelee, parhaiten toimii mielestäni kolme ohutta kerrosta.

OPI - Ce-less-tial is More
Ce-less-tial is More valikoitui mukaan täysin harakkaominaisuutensa vuoksi, on meinaan nätti! En ole vielä ehtinyt lakkaa testaamaan, mutta tykkään paljon jo pullossa joten odotan vain hyvää :D Tästä lakasta olen myös lukenut hyviä swatch-arvosteluja.

 OPI - Just Lanai-ing Around
Lentokentältä vielä ennen lähtöä nappasin matkaani tämän söpön vanhan roosan sävyisen lakan ja huh kun ostosta tulikin ihme sotku!  Ostin lakan lähtöportin lähettyviltä verovapaana 9 dollarin hintaan ja jo kassalla myyjä kertoi, että verovapauden takia saan lakan vasta portilla koneeseen noustessa kuittia vastaan. No kuitin kanssa menin sitten lopulta portille, jossa olikin duty free -ostosten jakajalla jokin häslinki ja hän kertoi tuovansa ostokset jokaiselle omalle istumapaikalle. Menin sitten istumaan koneeseen ja hetken päästä kuulutettiin, että nyt niitä ostoksia saa tulla koneen etuosasta hakemaan. Lähdin liikenteeseen kuitin kanssa ja hetken päästä palasin paikalleni, sillä mukaan pitikin ottaa myös boarding pass. Sen hakemisen jälkeen palasin jonoon, josta lopulta ihmiset ohjattiinkin takaisin istumapaikoillensa, koska jono yllättäen tukki koneeseen nousevien ihmisten liikenteen :D Lopulta ostokset jaettiin jokaiselle yksitellen kuuluttamalla yleisesti ostoksen tehneen ihmisen nimi (kas kun ei vielä ostoksiakin eritelty :D). Oli meinaan härdelli! Onneksi lakka on kovin nätti ja taitaa olla uniikkikin kokoelmissani :) Kaiken vaivan arvoinen!

Essie - Penny talk
Essien Penny talk tarttui mukaan lähinnä siksi, että jostain olen lukenut sen toimivan hyvin leimauksessa. Toivotaan! Värinäkin Penny talk on kyllä nätti ja yllättävän monivivahteinen muuten tasasävyiseksi metallilakaksi. Leimaustestailuihin se pääsee kyllä pian, ehkäpä jo uudenvuodenkynsiin.

Kaiken kaikkiaan olisin luullut ostavani enemmän lakkoja Miamista, jotenkin tarjonta tuntui olevan kahden vuoden takaista reissua kehnompi. Jos sinne suuntaan on matkalla ja haluaa kynsilakkoja shoppailla, on Ulta Beautyssa edelleen parhaimmat tarjonnat. OPI:n lakat maksoivat siellä tällä kertaa verojen jälkeen hieman päälle 9 dollaria, Essiet maksoivat muistaakseni 8,50 dollaria. Myynnissä näkyi myös China Glazen ja Zoyan lakkoja. Tällä kertaa Ultassa oli esimerkiksi OPI:lta myynnissä peruslakkoja ja uusimpana ilmestynyt kokoelma, muuten viimeaikaisia uutuuksia oli tosi huonosti. Essieltä löytyi peruslakkoja ja uusin syksyllä ilmestynyt tikkuglitteri-Luxeffects-kokoelma.

Walmartissa kävin myös, siellä ei lakkoja näkynyt enää laisinkaan. Samaten kävin CVS:ssä, josta löytyi sekä OPI:a että Essietä, mutta tosi huonosti. Parhaiten CVS:ssä oli myynnissä Sally Hansenin lakkoja, joita löytyikin iso osio. Shoppailuissa siis kannattaa pistää kartalle talteen Ulta Beautyt, niistähän nyt saattaa tarttua muutakin kosmetiikkaa matkaan :)

Saitteko jotain kivoja lakkoja joululahjaksi?


2 kommenttia:

  1. Mun kaveri muutti vuosi sitten Amerikkaan ja ollaan miehen kanssa suunniteltu että lähdettäis jossain vaiheessa vähän lomalle Amerikkaan. Mähän näen jo nyt kynsilakkoja silmissäni, miten otan oman matkalaukun tuliaisille yms :D Kaveri sanoi että kuulemma TJ Maxxissa myydään halvalla OPIa. Ja oisko ollut Ross tai jotain muita tällasia halpiskauppoja :) No kaikki kaupat meinaan kuitenkin käydä läpi!: D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Siellä on hurjasti nähtävää ja itse ainakin tykkään paljon :) Kynsilakoille oma matkalaukku ;) TJ Maxxissa en oo käynyt, mutta Rossista osaan sanoa sen verran, että itse en oo törmännyt kauhean hyvälaatuisiin lakkoihin siellä. Jos matka suuntautuu Floridan puolelle niin ehdottomasti Ulta Beauty, sitä ei suuremmin löydy muualta päin Amerikkaa :(

      Poista