keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Leimaustestailua

Kerroin ostaneeni Miamista Essien Penny talkin juurikin leimaus mielessäni. Olin joistakin blogeista lukenut lakan sopivan leimaamiseen ja koska mulla ei ole ainuttakaan metallista, oikeasti nättiä lakkaa, päätin tuon Penny talkin ostaa. Ja kyllähän se leimaa! Jes!


Penny talkin yhdistin myöskin Miamista ostettuun lakkaan, jonka kanssa olikin niitä tax free -ongelmia :D Just Lanai-ing Around on kyllä nätti! Sävy näyttäytyy nyt aika tummana, kun valoa ei pihalla liiemmin ole. Nätti se on kuitenkin joka valossa. Tuo OPI on vissiin mauve väriltänsä, mutta täytyy myöntää, että en ihan ymmärrä mikä ihmeen sävy se oikein on :P


Hitsi, aina puhun siitä, kuinka jotakin täytyisi tehdä. No taas täytyisi! Ostaa nimittäin lisää tälläisiä ihanasti ja helposti leimaavia lakkoja! Oon ihan rakastunut tuohon Penny talkiin <3Käytetyt:
OPI - Just Lanai-ing Around
Essie - Penny talk

4 kommenttia:

 1. Ihana yhdistelmä ja kauniit kynnet! :) Mä haluaisin Penny Talkin leimauslakaksi, mutta vielä en oo sitä jostain syystä hommannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen tota kyllä, leimaa kuin unelma!

   Poista
 2. Oi miten ihanat! ♥ Mua vähän naurattaa, ostin itsekin Penny Talkin (tai oikeastaan pyysin mieheltä syntymäpäivälahjaksi) alkukesästä leimaamista varten, enkä sitten ole ikinä leimannut sillä. Hupsis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, ehkä sulla ois pikkuhiljaa jo hyvä aika testata sitä :D

   Poista