lauantai 6. syyskuuta 2014

Tajuttoman ihana glitterplacement

Instagramissa näin banicured_:in tekemän glitterplacementin OPI:n I snow you love me:llä. Ihastuin saman tien ja halusin tehdä samanlaisen omalle kynnelleni. Aksenttikynnestä tuli tuolla glitterillä aivan törkeän ihana, mutta päänvaivaa tuottivat muiden kynsien koristelut.

Ensin ajattelin, että there is never too much glitter ja lakkasin paljaille kynsille  toista, erittäin yllättävää lempparia My favourite ornamentia (pitäiskö jonkun piilottaa ne lakkapullot multa, että tulisi käytettyä jotain muutakin välillä??).


Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että joskus gitteriäkin voi olla liikaa ja poistin kolmelta kynneltä My favourite ornamentin. Ajattelin, että pikkurillin glitteri ei voi olla liikaa. Päätin lakata jälleen paljaille kynsille yhtä uutta sähäkkää lemppariani, My paprika is hotter than yoursia. 
Näihin kynsiin olin periaatteessa tyytyväisempi kuin ensimmäisiin, mutta en kuitenkaan. Siispä punainenkin poistui kynsiltä vikkelään ja seuraavassa postauksessa esittelen teille täydelliset kynnet täydellisen glitterplacementin ympärille täydelliseen aikaan :)

2 kommenttia: