sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Better not Waste this french

Huomenna maanantaina minulla alkaa taas neljän viikon työharjoittelu sairaalassa eli kynsien lakkailu saa jäädä taas hieman taka-alalle. Sinänsä on hyvä, että minulla on jemmassa useampia lakattuja kynsiä, ei jää sitten tämä blogi ihan hyllylle :)

---

Tänään vuorossa vihdoin tilaamani superihana kynsilakka <3

Tilasin itselleni noin kuukausi sitten kaunokaisen CesarsShopista saatavasta Dollish Polishin suomalaisten bloggaajien kanssa yhteistyössä tehdystä kokoelmasta. Kyseessä on siis Better not Wasten. Better not Waste on aivan törkeän ihana ja juuri keskenään täydellisen värisiä erikokoisia glittereitä sisältävä lakka.

Muutaman kerran olen nähnyt tämän lakan olevan yhdistettynä valkoiseen ranskalaiseen manikyyriin ja halusin itse tehdä ensimmäisenä myös niin. Myöhemmin pystyn hyvin näkemään tämän lakan käytettynä monissa glitterplacementhommissa :) Tavallista ranskalaista manikyyriä tämä glitterpläjäys piristi juuri sopivasti:


Ihana lakka!!


Käytetyt:
Gina Tricot - White
Dollish Polish - Better not Waste

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä ihana lakka ja sopii ranskikseen kuin nenä päähän :) Mäkin käytin tätä ekan kerran ranskalaisessa manikyyrissä ja toisen kerran nudelakan kanssa, molemmista tykkäsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikeassa olet :) täytyypä itsekin kokeilla tuota nudeen yhdistämistä, kuulostaa aika herkulta!

   Poista
 2. On aina yhtä kiva nähdä kaverin kanssa suunniteltua lakkaa blogeissa, tässäkin taas vähän eri tavalla yhdistettynä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos teille, että olette juuri tällaisen lakan suunnitelleet! :)

   Poista