sunnuntai 31. elokuuta 2014

Chevron ja glitterkierrätys

Kaupan kassalla nyt kesätöissä ollessani en oikeastaan juurikaan ole saanut kehuja kynsistäni. Toisaalta, en ole niitä jaksanut lakkaillakaan työpäiviksi niin paljon kuin muina vuodenaikoina koulupäiviksi. Koko kesän olen oikeastaan lakannut kynsiäni vain vapaapäivien ajoiksi ja olen ajatellut, että ei ne kynnet kuitenkaan kestä kaupassa töissä ollessa.

Edellisten quatrefoil-kynsien pikaisen poistumisen jälkeen halusin kynsilleni jotain nopeaa. Jätin siis hopeiset glitterit paikoilleen ja lakkasin keskisormen sekä nimettömän uudelleen.
Olen löytänyt kalmistoistani vanhoja chevron- ja ranskalainen manikyyri -tarroja, tällä kertaa testasin niitä chevroneita. Yllättävän hyvin toimivat niiiin vanhoiksi! Olen tarrat saanut joskus jonkun lakkapaketin mukana varmaankin reilu kuusi vuotta sitten.

Näistä kynsistä tuli melkein negative space -kynnet, sillä alla oleva Essien Ladylike on kuitenkin sen verran nude. Nämä kynnet saivat kesän ensimmäiset kehut kassalla työskennellessä :) Tai otin kommentin ainakin kehuna, näistä kysyttiin, että ovatko geelikynnet. Vastasin itse lakanneeni, mihin en enää kommenttia saanut. Mutta kehuna kommentin otin jokatapauksessa, olivatpahan kynnet saaneet huomiota :D
Näissä kynsissä oli myös se hienous, että en käyttänyt ainuttakaan OPI:n kynsilakkaa :D vaihtelu virkistää ;)


Käytetyt:
Essie - Ladylike
China Glaze - Traffic jam
Models Own - Silver for

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti