keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Introducing: My cherry amour, I lilac gumdrops & Blue-berry sweet on you


Lupasin tulla esittelemään tuliaisiksi saamiani kynsilakkoja. Seitsemästä lakasta kolme oli Nicole by OPI:n Gumdrops-lakkoja ja keräsin ne tähän samaan postaukseen. Gumdrops-lakat ovat siis tekstuurilakkoja, joista jää kynnelle pinta, josta löytyy sekä mattaa että kiiltävää. Tekstuurilakkojen päälle ei yleensä laiteta päällyslakkaa, sillä päällyslakka tekee pinnasta kiiltävän ja sileän, mikä ei ole tekstuurilakkojen tarkoitus.



Ensimmäisenä My cherry amour. Aivan ihana lakka, peittää täysin kahdella kerroksella. Pidän todella paljon punaisista ja sen eri sävyisistä lakoista, mutta yllättäen tämä ei näistä kolmesta kuitenkaan yltänyt lemppariksi.


Auringon valossa huomaa selkeästi seassa olevat glitterhileet.



Näistä kolmesta saamastani Gumdrops-lakasta tämä I lilac gumdrops oli kaikista ei-peittävin (jostain syystä en nyt saanut päähäni järkevämpää sanaa tuota korvaamaan :D). Laitoin kolme kerrosta ja siltikin kärjet kuulsivat hieman läpi. Lakka on kuitenkin aika ihana värinen, se pelastaa jo paljon.



Viimeisenä lemppariksi noussut Blue-berry sweet on you. Näyttää erityisen ihanalta farkkukangasta vasten :) Tämä ja My cherry amour ovat melko peittäviä ja muutenkin hyviä koostumukseltaan.



Käytetyt lakat:
Nicole by OPI - My cherry amour
Nicole by OPI - I lilac gumdrops
Nicole by OPI - Blue-berry sweet on you

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti