tiistai 2. heinäkuuta 2013

100th nail polish

Long time no see.

Olen ollut töissä. Olen silti myös lakkaillut kynsiä, mutta jotenkin niistä kerroista jokainen on mennyt jollakin tavalla pieleen. Kokeilin maalata kynsilleni höyheniä, mutta koska niistä vain muutama onnistui oikeasti hyvin, jäävät höyhenet julkaisematta. Ideana oli tehdä myös aivan överit blingbling-kynnet, mutta työpäivän jälkeen kynsien pohjalle tehty ranskalainen manikyyri oli jo pilalla (johtui ehkä siitä, että kiire + juuri lakattu päällyslakka = EI hyvä yhdistelmä).Ostin sadannen lakkani. Tähän oli monta syytä: 
1) minulla oli lakkoja 97, 
2) äitini ja isäni tulevat pian takaisin Amerikan matkaltaan ja tiedän, että he tuovat minulle tuliaisiksi kynsilakkoja, 
3) sadannen lakan on mielestäni jollain tapaa oltava hieno (sadanneksi ei siis olisi kelvannut ihan mikä tahansa markettilakka), 
4) en olisi tuliaislakoista millään pystynyt päättelemään, mikä niistä olisi se sadas lakkani

Eikö siis ole aivan ymmärrettävää, että pakkohan sinne ostoksille oli lähteä? :)
Ostin siis ensin Seppälästä kaksi Nails-sarjan lakkaa, neon pinkin ja violetin glitterin. Sadannen lakan kunnian sai Essien Full steam ahead. Olisin halunnut ostaa sadanneksi OPI:n lakan, mutta en jaksanut lähteä Tampereelle, joten toisena vaihtoehtona oli Essie. Essieltä olisin halunnut Go Ginza:n, mutta niitä ei ollutkaan enää Citymarketissa, joten Naughty nautical -kokoelmasta voiton vei tämä Full steam ahead. 

 Essie - Full steam ahead

Essie - Full steam ahead ja päällä Seppälän Nails - violetti glitterNämä seuraavaksi esitellyt kynnet menevät tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen poistoon, sillä töissä minulta lohkesi kynsi ja lakkaukset kuluivat aika reippaalla kädellä. Aioin kokeilla uutta aiemmin mainittua Seppälän neon pinkkiä, mielessäni edelleen pyöri ajatus övereistä blingbling-kynsistä ja halusin antaa idealleni vielä mahdollisuuden. Ajattelin, että töistä päästyäni olisin voinut heittää sekaan vielä lisää glitteriä sekä strasseja, mutta juurikin lohkeamisten ja muiden tapahtumien jälkeen en enää jaksanut korjailla menetyksiä. Siispä nämä kynnet ovat melkein samanlaiset kuin tässä postauksessa esitellyt. Ei anneta sen häiritä! Niin ja kuva on otettu käsi auton ratin ympärillä, taisin alitajunnassani tietää, että töiden jälkeen tällaista kuvaa ei olisi enää saatavilla.Käytetyt lakat:
Essie - Sugar daddy
Nails - neon pinkki (Seppälä)
H&M - Silver frost
Viva la diva - 59


Ps. Seuraava postaus ja siinä esiteltävät kynnet liittyvät jollain tapaa tulevaan torstaihin! Arvaako joku inspiraation lähteen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti