keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Gradient on white

Kävin Gina Tricotissa. Kolme lakkaa yhteensä 9,95€. Ajatuksena oli löytää sieltä pastellisävyisiä lakkoja mielessä pyörinyttä ideaa varten, mutta ehkä sitten ensi kerralla. No oli näistä yksi suunnitelmaa lähellä ja pääsi toteutukseenkin.Vasemmalta alkaen:
Candy pink Toteutukseen päässyt vaaleanpunainen lakka, jossa on hieman kultaista shimmeriä.
Aqua glitter Lakka erikokoisilla sinisillä ja hopeilla glittereillä. Ihana!
Pink glitter Lakka erikokoisilla pinkeillä ja hopeilla glittereillä. Näen jo yhdistäväni tämän tuon Candy pinkin kanssa.

Kassamyyjä neuvoi minua laittamaan jonkin lakan noiden glitterlakkojen alle, jotta lakkojen poistaminen helpottuu. Hymyilin ja nyökkäilin ystävällisesti paljastamatta jo tietäväni aluslakkojen, foliotekniikan yms. mahdeista.

Candy pink pääsi siis mukaan suunnitelmaan, jossa teippien avulla rajasin valkoiselle pohjalle liukuvärjäysraidan tähän tapaan:Viivat eivät ehkä ole täydellisen suorat, mutta ideana tämä oli ihan hauska. Liukuvärjäyksen tein Essien Avenue maintainilla ja tuolla Gina Tricotin Candy pinkillä niin, että nimettömässä värit olivat käänteisessä järjestyksessä. Liuku jäi paikoitellen aika huomaamattomaksi, sillä Avenue maintain vähän yritti vallata pinta-alaa ja oli värinä muutenkin dominoivampi. Nimettömässä idea toteutui mielestäni parhaiten.

Käytetyt lakat:
Wet n wild - French white creme
Essie - Avenue maintain
Gina Tricot - Candy pink

4 kommenttia:

 1. Nätti lakkaus!
  Olipa ystävällinen neuvo.. :)
  Hmm, pitää ens kerralla varmaan napata matkaan ainakin toi pink glitter. Noi kaks muuta mulla onkin jo, keskimmäisen ostin toissapäivänä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja kannattaa kyllä, pinkkejä glittereitä ei ole koskaan liikaa... :P

   Poista
 2. En vaan lakkaa ihmettelemästä, kuinka taitava oot. :)

  VastaaPoista