perjantai 5. heinäkuuta 2013

Fourth of July

Edellisen postauksen lopussa vihjasin, että seuraavan postauksen kynnet liittyvät jollain tapaa torstaihin. Eilen oli Fourth of July, Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä. Juuri sopivasti eiliseen liittyi myös se, että hain Amerikassa käyneet vanhempani lentokentältä.

Luulen, että inspiraation lähteenä toiminut Amerikan lippu olisi saanut kunnioitettavamman kopiointiyrityksen, jos olisin päätynyt lakkailemaan kynsiäni päivällä yön sijaan. Ensimmäisen kerran koitin kunnolla tehdä teipin avulla raitoja. Ei varmaan mene kauaa siihen, että yritän tuota seuraavan kerran. Oli se sen verran helppoa ja hauskaa. Ja tähdet... Tähdet, tähdet. Näyttävät mielestäni enemmän kukilta kuin tähdiltä, mutta laitetaan se kellonajan piikkiin ja kuvitellaan niille terävämmät sakarat. Peukalossa olevat raidat ova kapeampia, mutta jostain syystä en hoksannut ottaa niitä mukaan kuvaan.
Käytetyt lakat:
Wet n wild - French white creme
Essie - Avenue maintain
Essie - Russian roulette

Tuliaiksi sain kaiken muun ihanan ohella kynsilakkoja, jotka varmaankin esittelen erillisessä postauksessa. Sen verran voin jo paljastaa, että kyseiset lakat ovat kuusi Nicole by OPI -lakkaa ja yksi OPI:n lakka. Yksi niistä on päässyt jo kynsille asti, toiset seuraavat pian perässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti