lauantai 17. tammikuuta 2015

Vesimarmoroinnin pikatutorial

Innostuin jälleen vesimarmoroimaan! Eilen otin jo kertaalleen videolle yhden kynnen vesimarmoroinnin ja tänään päätin tehdä sen uudestaan uusilla väreillä. Ja ajattelin sitten samalla jakaa videon tänne teille, jee!

Video on aika nopeassa muodossa, mutta ehkä siitä jotain selviää :)
Aluksi teippasin sormen ympärykset, tämä on ihan ok hyvä tapa säästyä suurimmilta sotkuilta. Harmi vaan, että punertavien sävyjen (varsinkin tuon tummemman) ollessa kyseessä, kynsinauhat hohtavat punaisena vielä pitkään.. :D

Vesi minulla oli marmorointia varten ollut eilen illasta pöydällä, olin samaa vettä käyttänyt eilisissä marmoroinneissani ja unohtanut sen siihen. Yleensä minulla toimii myös hanavesi suoraan siitä otettuna, hieman kädenlämpöistä viileämpänä. Lakoista esimerkiksi hyvin toimivia ovat OPI:n lakat, mutta myös iso osa esimerkiksi Gina Tricotin lakoista toimii. Eilen marmoroin Gina Tricotilla ja OPI:lla, tänään pelkällä OPI:lla.

Itse vesimarmoroinnista tuli tämän näköinen:


Itse olin erityisen tyytyväinen tuohon keskisormeen! Ihanat raidat :) Päätin vielä piristää lakkausta lempparikultaisellani ja tykkäsin myös tästä lopputuloksesta:Loppuun siis vielä lupailemani pikavideo, toivottavasti siitä on jollekulle jotain hyötyä. Tai toivottavasti sitä on edes hauska katsella :) Video on kuvattu iPhonen Hyperlapse-sovelluksella, joten siitä syystä se on niin pikainen eikä laatu ole mitään päätähuimaavaa.. :D Edellä nähdyt kuvat kertovat siis lopputuloksesta hieman paremmin :)
Käytetyt:
OPI - Suzi's Hungary again
OPI - Visions of love
OPI - My favourite ornamentEi kommentteja:

Lähetä kommentti