sunnuntai 11. tammikuuta 2015

I feel gritty

Pietarsaaren tuliaisina saaduista kynsilakoista yksi oli Essencen I feel gritty. Lakan pitäisi tehdä siis mistä tahansa Essencen lakasta tekstuuripintainen. Luulen, että pinta toimisi hyvin myös muiden merkkien kynsilakkojen kanssa, mutta päätin nyt ensimmäisenä kokeilla sitä kahden Essencen lakan päälle.

Harmi, etten hoksannut ottaa kuvaa käyttämistäni lakoista ennen I feel grittyn lisäämistä. Tuo tekstuuripäällyslakka toi kyllä kivan pinnan "tavalliselle" lakalle. Ja lakkaukset kestivät yllättävän pitkään ilman muuta päällyslakkaa :)Molemmissa käyttämissäni lakoissa on havaittavissa pientä shimmeriä, tuossa vaaleanpunaisessa Candy lovessa hieman enemmän. I feel gritty peitti kuitenkin nuo lakkojen omat shimmerit ja lisäsi päälle omansa, mikä oli nätti sekin. Tekstuuripinta tuntui kivan muttei liian karhealta :)

Päätin lisätä vielä muutaman leopardipilkun kynsille samalla käyttämälläni ruskealla Dare it nudella sekä mustalla akryylimaalilla:Käytetyt:
Essence - I feel gritty
Essence - Dare it nude
Essence - Candy love
Akryylimaalit

4 kommenttia:

 1. I Feel Gritty on mulle vieras lakka, mutta se jättänee juuri tuon kimalluksen värilakkojen päälle? Ja siis teki tekstuuriefektin..? Onko se lakka kirjasta? :D

  Nätit on kynnet kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja joo, jättää kimalluksen ja sopivan tekstuuriefektin! Sitä lakkaa voisi kuvailla ehkä maidonvaalean ja kirkkaan välimaastoksi. Kimallusta ja "tekstuuria tuovaa juttua" on sen verran, ettei ihan kirkkaaksi voi laskea :)

   Poista
 2. I Feel Grittyn hankkimista täytyy kyllä harkita, tekstuurit on niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tuosta lakasta tuli juuri sopiva tekstuuri. Se miellyttää erityisesti niitä, jotka tuollaisista tykkäävät, mutta luulen, että myös niitä, jotka eivät ole vielä tekstuureita kavereikseen löytäneet :D

   Poista