lauantai 24. tammikuuta 2015

Liukuvärjäystä kahdella koristelulla

Tällä kertaa en osannut aivan täysin päättää koristeluita nätin liukuvärjäyksen päälle, siksi esittelyyn pääsevät "eriparikynnet". Keskellä yhtä talvista päivää kuluneella viikolla tuli sellainen fiilis, että hitsi, nyt haluan jotain värikästä kynsille. Liukuvärjäys siis toteutui näin ollen keltaisella, oranssilla ja
oranssinpunaisella tähän tapaan:Koristeluita varten ainut haluamani asia oli kultainen lakka. Nappasin käteen pitkästä aikaa OPI:n GoldenEye:n ja tein sillä vasempaan käteen pilkkuja:


Oikeaan käteen halusin ensimmäistä kertaa kokeilla mustalla sekä samaisella GoldenEye:lla vesimarmorointia niin, että rikoin lakkapinnan suihkauttamalla siihen suihkutettavaa hiustököttiäni.
Tässä vaiheessa voidaan tarkastella tarkemmin tuota vesimarmorointia ja todeta sellainen fakta, että syystäkin poseeraan blogin kuvia varten vain ja ainoastaan vasemalla kädelläni.... Oikean käden poseeraukset eivät iiiiiihan vielä ole hallussa :D


Lopuksi kuva vielä molemmista koristeluista samalla kerralla:


Käytetyt:
Kiko - 821
OPI - Where did Suzi's Man-go?
OPI - Call me Gwen-ever
OPI - GoldenEye
Gina Tricot - Black


Kumpi lopputulos miellytti enemmän?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! En ihan itsekään tiedä kummat loppujen lopuksi miellyttäisivät silmää eniten..... :)

   Poista
 2. Ihan mahtava tuo water spotted! Nyyh, en osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mulla kävi ehkä myös vähän tuuri... :D Käytin Herbinan letitys- ja rakennesuihketta, voihan olla, että se vaan toimii paremmin kuin muut :)

   Poista