maanantai 20. tammikuuta 2014

Yksinkertaisesti kaunista


Yksi työharjoittelu on taas käynnissä, siitä on johtunut hetken blogihiljaisuus. Yllättäen heti, kun tuli ensimmäinen vapaapäivä kuluneella viikolla, kynsille oli saatava jotain. 
Olen aivan rakastunut OPI:n My favourite ornament -lakkaan! Se levittyy hyvin, peittää mainiosti kahdella kerroksella ja on niiiiiiiiiin kaunis. Kaverikseen se sai tällä kertaa valkoista tekstuuria ja helmenpuolikkaita:Nuo molemmat lakat ovat kyllä upeita. Ja pääsivät hyvin edukseen, kun kerrankin oli oikeasti aikaa ottaa kuvat keskellä päivää. Kun vaan nyt oikeasti saisin aikaiseksi rakentaa sen lightboxin.... Auttaisi varmaan kummasti :) Seuraava vapaapäivä minulla on sunnuntaina (meneillään on seitsemän työvuoron putki). Silloin suunnitelmissa on kokeilla yhdestä blogista löytämääni tutorialia ;)

Ihania talvipäiviä kaikille!


Käytetyt lakat:
OPI - My favorite ornament
OPI - Solitaire

4 kommenttia:

 1. Toi Solitaire on kyllä hirmu nätti lakka :) Harmi vaan että se on ihan törkeen huono peittämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :) kumpaakin.. Omalle kynnelle laitoin tällä kertaa kolme kerrosta. Ainakin lyhyet peittyivät ihan hyvin sillä ja lakan kauneus antaa vähän anteeksi :)

   Poista
 2. Kauniit! Voihan Solitairen alle vetää halutessaan valkoisen alusen niin ei tarvii paksumpaa tekstuurikerrostelua tehdä..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oikeassa olet ;) mulla on yksi ainut valkoinen lakka ja se on ihan hirveä :D jotenkin uutta valkoista ei ikinä tule ostetuksi...

   Poista