torstai 9. tammikuuta 2014

OPI Gwen Stefani collection Push & shove

Halusin laittaa ostamani OPI:n Push and Shove:n testiin, sillä lakan pakkauksessakin mainittiin, että se on tarkoitettu vain yhden illan jutuksi.


Push and Shove on nätti chrome-lakka ja kiiltää kyllä oikein upeasti. Pimeähkössä valaistuksessa tämä kynsilakka on mielestäni parhaimmillaan. Laitoin alle samassa pakkauksessa tullutta OPI:n Lay down that base -aluslakkaa. Aluslakka kuivui erittäin nopeasti ja samoin teki Push and Shove.
Kynsien mahdolliset epätasaisuudet jäivät käytännössä kaikki näkyviin kahden Push and Shove -lakkakerroksen jälkeen, mutta toisaalta tällaisia kynsiä tuskin tarvitsee katsoa ihan nenä kynnessä kiinni. Push and Shove:n päälle ei ole tarkoitettu päällyslakkaa.

Yhden illan tämä lakkaus kesti.


Tästä seuraavana aamuna otetusta kuvasta huomaa, että kärkikulumaa on tullut aika reilulla kädellä. Kärkikulumaa oli havaittavissa jo nukkumaan mennessäni. Tästä kuvasta voi huomata myös helpommin kynsieni epätasaisuuden (mistähän nekin ovat yhtäkkiä tuollaiseksi muuttuneet.....).

Yhden illan kynsilakaksi Push and Shove on selkeästi tarkoitettu. Poikaystäväni mielestä nämä ovat sellaiset "pimp my nails" -kynnet :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon himoinnut tota Push&Shovea :3 Onko se tarkoitus laittaa ilman päällyslakkaa vai miksi noi kärjet kuluu niin nopeasti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se lukikin tuolla postauksessa jo, eli siis ei ole tarkoitettu päällyslakkaa :) varmasti se on syy miksi kärjet kuluu näin nopeasti. Paketissa luki "Like all limited engagement events, Push and Shove is intended for One Night Only wear." Oikein nätti sellaiseksi! Osta osta ;)

      Poista