maanantai 27. tammikuuta 2014

Salted watercolor - first attempt

Huh, enää kaksi vuoroa työharjoittelua jäljellä. Kun kahden viikon aikana on kaksi vapaapäivää, ymmärtää hyvin miksi niitä on yleensä kaksi yhdessä viikossa :D mutta harjoittelussa on ollut ihanaa, se on pääasia :)

--


Viime postauksessa lupailin, että esittelen oman versioni erään tutorialin lakkaustyylistä. Kyseessä on siis Spektor's Nails -blogissa olevat Salted Watercolor -kynnet (linkitetystä postauksesta löytyy videotutoriaali). 

Salted Watercolor -tekniikka on mielestäni kovin erilainen ja aivan ihana. Luultavasti omasta tuloksesta olisi tullut parempi, jos akryylimaali-vesi -seos olisi ollut vielä vetisempää, jolloin alle lakattu tumma lakka olisi kuultanut enemmän läpi. 

Tämän manikyyrin toteuttaminen oli kyllä sotkuista puuhaa :D Ideana on siis se, että kynnet lakataan kauttaaltaan, ensin valitulla värillä ja sen perään mattalakalla, jonka avulla akryylimaali Spektor's Nails -blogin postauksen mukaan pysyy paremmin. Akryylimaalia ja vettä sekoitetaan sopivassa määrin, lakataan sitä seosta kynnelle ja päälle ripotellaan merisuolaa. Merisuolan annetaan olla kynnellä niin kauan, että kynsi on kuiva. Suolan avulla kynteen muodostuu siis tuo jännä kuvio. Lopuksi suola liuotetaan pois valuvan veden alla.Ehdottomasti aion kokeilla tätä tekniikkaa vielä uudelleen! Kuvioiden muodostumista oli hauska seurata :)


luonnonvalossa

keinovalossa


Käytetyt lakat:
OPI - Visions of love
(akryylimaalit)


Lopuksi vielä kuva kynsistä, kun suola on vielä vaikuttamassa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti