torstai 5. syyskuuta 2013

Soft splatter

Ensimmäiset kaksi syksyn tenttiä on nyt selätetty! Niistä tiedän jo sen verran, että toinen (lääkelaskut) meni läpi, jee :) (Lääkelaskukokeistahan täytyy, yllättäen, saada 100% oikein)

Sitten asiaan. Ennen kuin aloitin tekemään fishtail-tutoriaalia, halusin tehdä kynnet täällä meillä päin pidettävää Pihlisrock-tapahtumaa varten. Vuosi sitten tein mustavalkoiset splatter-kynnet samaista tapahtumaa varten enkä sen jälkeen ollut enää lakkaillut splatter-kynsiä. Splatter-kynnet ovat siis sellaiset, joissa kynsi lakataan ensin kokonaan, jonka jälkeen pilli kastetaan toisen väriseen lakkaan ja lakka puhalletaan pillistä kynnelle. Välillä sotkuista, mutta aina kivaa :)

Päätin siis toteuttaa splatterin uudelleen, eri väreillä. Halusin jotain hempeää ja lopulta tykkäsinkin todella paljon tästä pehmeästä tuloksesta.Kynsistä tuli mieleen vaahtokarkit ja hattara. Päätin kuitenkin lisätä mukaan satunnaisesti kirkkaita strasseja:


Sattumalta olin valinnut sävyt lähelle Pihlisrockissa jaettuja rannekkeita :)Käytetyt lakat:
Wet n wild - French white creme
Gina Tricot - Candy pink
Gina Tricot - Minty lavender


Nyt alkaa kynsinauhojen huoltaminen. Ostin kynsinauhaveitsen ja sen jälkeen kynsinauhat menivät huonompaan kuntoon.. Harmittaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti