sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Feathers

Olen pitkään halunnut maalata kynsilleni höyheniä ja nyt huomattuani kuinka mahtava liukuvärjäysyhdistelmä sininen ja liila on, sain tuloksia vihdoin aikaiseksi!
Sininen ja liila sulautuivat toisiinsa ihan huomaamatta, rajasta tuli melko huomaamaton. Tässä ensin kuva pelkästä liukuväristä:


Tällä pelkällä liukuvärjäyksellä olin vain hetken, sillä en muistanut, että koulussa oli tulossa juuri sellainen päivä, jolloin kynnet eivät saisi olla lakattuna. Koska pidin väriyhdistelmästä niin paljon, lakkasin kynnet höyheniä varten lähes samalla tavalla uudestaan: vain nimettömässä käänsin värit toistepäin.

Liukuvärin päälle siis maalasin akryylimaaleilla höyheniä. Tein höyhenet niin, että ensin ohuella siveltimellä vedin yhden viivan, jonka ympärille samalla siveltimellä tein kevyitä viivoja vaihdellen niiden pituutta ja paksuutta.

Lopputuloksesta tuli tämännäköinen:


Höyheniin laitoin H&M:n glitterlakasta yksittäisiä glittereitä, jotta höyhenten keskikohta erottuisi vielä paremmin. Ensin ajattelin lisätä nimettömään vielä jotain erilaista, mutta toisaalta olen tyytyväinen etten näin tehnyt. Lakkauksesta tuli näin hieman rauhallisempi :)

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Minty lavender
Essie - Full steam ahead
H&M - Silver frost

4 kommenttia: