tiistai 22. maaliskuuta 2016

Maaliskuiset leopardit

Leoparditäplät ovat kyllä ihan superhelppo ja sellainen go to -koristelutyyli. Tällä kertaa lähdin aika neutraalille linjalle, vaikka täplät ovat aika näyttävät useissa eri väreissä. Välillä tekee mieli vaan vähän nudempaa tyyliä :)


Tykkään tehdä pilkuista vähän isompia ja tykkään jotenkin siitä selkeämmästä lookista. Ehkä joskus pitäisi vaan repäistä ja edes testata pikkupikkupilkkuja.. Aina huomaan lakkaavani näitä hieman isompia. Pilkuthan on tehty siis niin, että pohjalle valitun värin päälle tiputin dotting toolilla eli pilkkutikulla pisaroita, jotka ympäröin mustalla lakalla. Nämä koristeluthan pystyy tekemään vaikka millä työkalulla, esimerkiksi pinnillä tai hammastikulla :) Siksikin tykkään näistä, ihanan helpot!


Nyt on taas työharjoittelusta taukoa ja valoakin riittäisi melko pitkälle, mutta kynsille on hirveän vaikea saada mitään lakattua. Lakkauksia löytyy kyllä varastoista ja nämäkin ovat maaliskuun alkupuolelta. Täytyy tsempata itseään ja lakata vaan :) Onhan tää aika aivot narikkaan -puuhaa useimmiten ja sujuu aina hyvin, kunhan vaan aloittaa. Pääsiäiseksi täytyy kyllä taas väsätä jotkin kivat teemakynnet!Käytetyt:
OPI - I love applause
Essence - Dare it nude
Essie - Licorice

2 kommenttia: