tiistai 1. maaliskuuta 2016

Keväisempiä sävyjä kynsillä

Hiihtolomalainen täällä moi! Tuntuu ihan hassulta olla lomalla ja samalla kauhealta, koska nyt on niin ihana nukkua vähän pidempään ja ensi viikolla työharjoittelun alkaessa pitääkin taas herätä kuudelta.. Pitäisi varmasti käyttää lomaa hyödyksi ja mennä nyt jo nukkumaan ajoissa, mutta miten se voikin olla taas niin vaikeaa :D


Tällä kertaa kynsille teki mieli lakata jotain jo vähän keväisempää ja Essencen Indian summer on siihen tehtävään juuri täydellinen persikkainen lakka. Halusin jostain syystä osalle kynsistä raitoja, ehkä jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut tummimmaksi lakaksi valita jonkin inasen vaaleamman lakan. Toisaalta, käyhän se näinkin :) Nimettömän ja pikkurillin raitojen alla on melkein all-time-lemppari-glitteri-OPI:n (My favourite ornament siis ;)) syrjäyttänyt Essencen kultaglitteri On air! Tuota kultaglitteriä heitin myös neliöniittien päälle. 


Nyt lomalla olisi kauheasti aikaa myös kynsien lakkailulle, mutta jostain syystä tänään olen lukenut tenttiin ja kynsillä on ollut vain aluslakkaa. Harvinainen tilanne :DKäytetyt:
Essie - Blanc
Essence - Indian summer
Essence - On air!
OPI - My paprika is hotter than yours

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana lakkaus! ♥ Hyvää lomailua sinne, mun loma harmikseni loppui jo maanantaihin - mielelläni olisin kyllä pidemmänkin loman pitänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy ottaa nyt ilo irti, että jaksaa sitten vielä viimeisen työharjoittelun täysillä :)

   Poista
 2. Todella ihanat kynnet ja nätti väriyhdistelmä.

  Mulla loma on ensi viikolla, mutta se kyllä kuluu excussa Berliinissä. Kiva sinänsä, mutta voisi ottaa vielä jatkolomaa palautuakseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ulkomaille lähteminen on kyllä parasta! Mutta vaatii tosiaan aina veronsa.. :P ihanaa matkaa!

   Poista