lauantai 6. kesäkuuta 2015

Vesimarmorointia

Esittelyyn pääsevät tänään ensimmäiset keväthaasteen jälkeen tehdyt kynnet. Pitkästä aikaa halusin vesimarmoroida, sitä kun ei nyt ole tullut harrastettua hetkeen. Tällä kertaa marmoroinnissa käytin kahta lakkaa, punaista ja oranssia, joista oranssi päätyi muillekin kynsille koristamaan. Tykkään kyllä vesimarmoroinnista, vaikkakin touhu on aika sotkuista.... :D


Hassua, että saa taas lakata ihan mitä lystää eikä tarvitse seurata ennalta määrättyä listaa. Sekä vapauttavaa että painostavaa, nyt niitä ideoita pitäisi taas omasta päästä löytyä. Seuraavassa postauksessa muistellaan sitten viimeisiä Ablecs15-haasteviikkoja :)


Käytetyt:
Gina Tricot - Raspberry
Flormar KoneHelsinki - WL05

----

Arvatkaas vielä mitä! Sain viimeinkin tilattua uusia leimauslaattoja ja samaan matkaan nappasin mm. Wasting lifestyle -blogissa kehutun löllöstamperin. Täytyy sanoa, että tuo leimasin on kyllä löllö :D ja tahmea! Ennen tätä minulla on ollut kaapeissani jo Konadin melko kova leimasin, jolla en ole saanut kuvioita niin hyvin kynsille asti. Toivottavasti tämän löllön kanssa tärppää, ainakin harjoittelutahti on jo kova ;)


Tilatut laatat: Tourist Collection 21, Holy Shapes Collection 02 ja Bridal Collection 06

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti