tiistai 9. kesäkuuta 2015

The Finnish(able) nail art challenge spring 2015: viikot 9-16

Tämän päivän postauksessa muistellaan haasteen loppupuoliskoa huhtikuulta toukokuun loppuun.


Huhtikuinen haasteviikko 9 alkoi minttua ja pinkkiä yhdistävällä lakkauksella ja samalla viikolla lakkasin sen hetkisellä uusimmalla kynsilakallani. Rainy day -teemaan tein sinisille kynsille "vesipisaroita" kirkkaalla kynsilakalla, minkä jälkeen päästiinkin oikein olan takaa pilkuttelemaan. Viikolla 11 kynsiltä löytyivät teemat Blooming sekä Game to play. Seuraavana oltiin todellakin mukavuusalueen ulkopuolella virheillä kynsillä ja lakattiin kynnet kirkkaimmalla laatikoista löytyneellä lakalla.


Viikko 13 toukokuussa alkoi unisieppari-kynsillä ja jatkui Paint it with a pantone -teemalla. Liukuleopardit nousivat sekä koko haasteen omiksi lemppareiksi että tykätyimmiksi haastekynsiksi InstagramissaMatta-kynsiin lähdettiin liukuväripohjalla. Viikolla 15 teemana olivat Keeping it simple ja Holographic. Viimeinen viikko lähti käyntiin Geometric-teippailuilla ja koko haasteen päättivät simppelit hääranskikset.

---

Kokonaisuudessaan tykkäsin kyllä haasteesta erittäin paljon. Oli ihanaa, että joku muu oli keksinyt teemat kynsille eikä itse tarvinnut miettiä päätä puhki :D Ensi syksyä odotellen ja uutta haastetta toivoen ;) Blogin parissa ensi kerralla jatketaan leimausjuttujen kanssa, olen nyt innostunut uusien laattojen myötä siitä hommasta aikas paljon! Testasin myös viime viikonloppuna leimadecalien tekemistä, niistä lisää myös myöhemmin :)

2 kommenttia: