tiistai 28. huhtikuuta 2015

Out of the comfort zone

Nyt ollaan todellakin comfort zonen ulkopuolella, sillä kynsillä nähdään vihreää. Minulla on tasan kolme vihreää kynsilakkaa, joista jokainen sinänsä on aivan ihana, mutta joista ainuttakaan en ole kertaakaan kunnolla käyttänyt. Ainakaan niin, että vihreä sävy pääsisi oikeasti oikeuksiinsa.

Päätin tämänkertaiseen haasteeseen yhdistää nuo kaikki kolme upeata sävyä ja hämmästyksekseni voin sanoa, että tykkäsin lopputuloksesta! :D Vaikka vihreä ei todellakaan ole minulle se sävy, jonka ensimmäisenä laatikolla valitsisin, tulen todennäköisesti valitsemaan sen tämän jälkeen ehkä hieman useammin.


Vihreäksi laskin tällä kertaa myös Models Ownin kamalan hajuisen glitterlakan, joka kylläkin sisältää myös ainakin kultaista ja sinistä. Tuo lakka toisaalta kuuluu comfort zonen ulkopuolelle siitäkin syystä, että sen haju on ihan hirveä eikä levittyvyydessä tai ylipäätään sudissa ole mitään kehuttavaa.

Seuraava haaste varmasti iskee taas hieman paremmin, vuoroon nimittäin pääsevät kirkkaat värit :) Ihanaa, kun tulee kesä!Käytetyt:
Essence - L.O.L
Zoya - Tilda
Models Own - Dancing Queen
Neon-niitit Forever21:sta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti