lauantai 11. huhtikuuta 2015

My newest polish

Tällä kertaa haastiskynnet ovat julkaisuhetkelläkin kynsillä! :D Ja ehkä nyt blogissa saatetaan välillä nähdä myös kynsihaasteen ulkopuolisiakin lakkauksia, aikaa pitäisi niille löytyä taas paremmin :)

Huhtikuun Livboxista kerrottiin aiemmin Livboxin Facebookissa, että mukana on jokin Essien tuote. Ajattelin sitten saman tien, että ihanaa, tuon tuotteen saan sitten toivottavasti juuri tähän haastelakkaukseen uusimmaksi kynsilakakseni. No, osa on jo boksinsa saanut, osa siitä jo jopa ehtinyt kirjoittamaan blogiinsa ja minä vain olen yrittänyt olla spoilaantumatta boksin sisällöstä... Minulle kun ei ole vieläkään tullut boksista saapumisilmoitusta :/ Toivottavasti se tulee maanantaina, vaikkakin boksin saisin hakea sitten vasta tiistaina.

Livboxin pitkän postimatkan vuoksi jouduin oikein miettimään, minkä lakan olen viimeksi ostanut. Kynsilakkojen shoppailu on ollut aika vähällä, edes äidin kanssa tehdyltä Tallinnan reissulta ei jäänyt lakan lakkaa hyppysiin (syynä lähinnä se, ettei ainutkaan haluamani OPI:n Fifty shades -lakka ollut tavoiteltavissa). Tulin lopulta siihen tulokseen, että viimeisin ostokseni on varmastikin sisältänyt sekä Gina Tricotin Halon että Snown.

Päädyin tekemään pitkästä aikaa klassisen  ranskalaisen manikyyrin ja rajaamaan reunuksen Gina Tricotin Halolla. Tulee ihan lakkausharrastuksen alkuajat mieleen, silloin tykkäsin erityisesti hopeareunuksisista ranskalaisista manikyyreistä :) 


Ensi kerralla taas jotain värikkäämpää!Käytetyt: 
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Halo

2 kommenttia: