maanantai 28. heinäkuuta 2014

My vampire is Buff

Ostin Kauneudenkaupan alesta muutaman OPI:n kynsilakan. Lakkoja valitessani tulin siihen tulokseen, että kyllä tässäkin (ehkä) jonkin verran kehittyy. Listasin ensin kaikki pullokuvan perusteella nätit lakat, joita loppujen lopuksi paperilla olikin sitten 21 kappaletta. Tämän jälkeen googlasin jokaisesta valitusta lakasta swatchit ja vedin yli sellaiset, jotka eivät kuitenkaan niin paljoa silmää miellyttäneet. Tämän jälkeen harkitsin ja mietin ja vedin yli listasta sellaiset lakat, jotka olivat turhan paljon lähellä niitä, jotka jo ovat kalmistoissani. Yllättäen päädyin pitkän mietinnän jälkeen (erittäin harkistusti :D) neljään lakkaan. Tämä on jo mielestäni aika hyvin, 21:stä kynsilakasta sain karsittua 17 pois! Olen siis erittäin taitava tässä kynsilakkaostosten tekemisessä ;) (tämä tuskin kyllä siltikään poistaa niitä iik-tää-on-ihana-tätä-mulla-ei-oo-vielä-ainakaan-kun-samankaltainen -tyylisiä heräteostoksia (ja täytyy myöntää, etten sitä haluakaan ;) ))

Loppujen lopuksi päädyin näihin:My vampire is Buff on nyt esittelyssä ensimmäisenä. Tämä lakka on pyörinyt mielessäni siitä asti, kun äitini hankki kyseisen lakan itsellensä.


Täytyy sanoa, että tätä ostosta en kadu lainkaan. Tämä on yhtä ihana niin omilla kuin äidinkin kynsillä nähtynä :) Levittyvyys oli hyvä, kynsilläni on lakkaa kaksi kerrosta. Ihanan kermainen lopputulos :D
Sävy sopii mielestäni kivasti oman ihoni sävyyn. Hassua kyllä, olen nyt vasta tykästynyt enemmän nudeihin lakkoihin, vaikka kynsiä olen lakkaillutkin jo pidemmän ajan. Tämä on juuri sellainen sävy, josta saa erilaisilla koristeluilla todella hienon :)

Nyt täytyy mennä nauttimaan ihanan lämpimästä ja aurinkoisesta kesäpäivästä, seuraavaksi ilmestyvässä postauksessa esittelyyn pääsee glitterunelma Simmer&Shimmer :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti