tiistai 8. heinäkuuta 2014

Baby pink & glitter

Mimaxilla jokin aika sitten olleista alennuksista tilaamistani lakoista tiesin heti, mitkä kaksi halusin ensimmäisenä kynsille. Olen kyllä täysin rakastunut tuohon Muppets world touriin! Se on noussut yhdeksi lemppariglittereistäni :)

Ihanaa, että Suomeen tuli näin hyvä sää. Pääsen vihdoin testaamaan kynsille näiden Mimaxilta tilaamieni lakkojen mukana saatua hologlitteriä :) :)

Mutta asiaan eli kynsiin. En tiedä olenko nähnyt nämä kaksi lakkaa jossain yhdistettävän, mutta jostain syystä nämä kaksi kuuluivat ehdottomasti tähän lakkaukseen. I love applause ja Muppets world tour molemmat ovat juuri sellaisia lakkoja, jotka minulta puuttuivat. I love applause on ihanan baby pink ja Muppets world touria nyt on vaikea olla kehumatta (nämä kuvat eivät valitettavasti tee Muppets world tourille oikeutta..).  Näiden kahden ohelle lisäsin yhdet glitterit I snow you love me:stä. Tässä tulos:Käytetyt:
OPI - I love applause
OPI - Muppets world tour
OPI - I snow you love me

2 kommenttia:

 1. Millanen tuo I love applause oli levittäytymään ja peittämään? On kyllä niin syntisen kaunis lakka, mutta aina tuo vaaleus vain jännittää näissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love applause levittyi oikein nätisti. Lakka on kuitenkin niin vaalea, että vaatii useamman kerroksen, riippuu tietenkin siitä, minkälaisen peittävyyden haluaa :) minulla taisi olla tässä kolme ohutta kerrosta, jos oikein muistan. Helppohan olisi laittaa tuota valkoisen päälle (täytyykin kokeilla ens kerralla :D )

   Tuo on kyllä niin ihana lakka, että suosittelen sitä joka tapauksessa! :)

   Poista