sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tuttua ja turvallista

Huh huh, nopeasti on mennyt aika, koulu on tämän vuoden puolelta ohi ja huomenna onkin edessä lähtö Floridaan viettämään joulua kahdeksi viikoksi! :)
Päivitän kyllä blogiani, jos ja kun siihen vain on mahdollisuus. Tietokoneen otan mukaan, mutta ajankäyttö reissulla ei tietenkään ole aina ennalta tiedossa.

Reissulle ajattelin ottaa mukaan kotoa vain Seche viten pikakuivattavan päällyslakan ja OPI:n Sensitive & Peelin Nail envy nail strengthener:in. Luultavasti sieltä kuitenkin tulee ostettua kaikenlaista ihanaa... :D

Lentokonematkalle halusin kynsille jotain varmasti hyvin kestävää ja siis sellaista, joka pysyisi myös siihen asti, kunnes ostan paikan päältä ensimmäisen uuden kynsilakan. Päädyin siis tekstuuri- ja glitterlakkoihin. Varpaisiin pääsi Rimmel Space dust -kokoelman Shooting star. Varpaista ei nyt kuitenkaan kuvia, mutta sormista kyllä. Nyt nähdään siis ehkä jo liian tuttu ja turvallinen glitterliuku juurikin kestävyytensä takia.

Laitoin ensimmäisen glitterkerroksen Essien Luxeffects:ien hopeista, toiseen sinistä ja kolmanteen taas hopeista lakkaa. Salamavalon kanssa näkyi enemmän sininen lakka:


Ilman salamavaloa hopea pääsi enemmän esille:


Livenä kynsien kärjet vilkkuvat kivasti vuorotellen hopeaa ja sinistä :)

Käytetyt lakat:
Essie Luxeffects - Set in stones
Essie Luxeffects - Stroke of brilliance

---

Loppuun vielä kuva pari päivää sitten kynsillä olleesta ruffianista. Tykkäsin paljon edellisellä kerralla käyttämästäni punaisen ja kultaisen yhdistelmästä, joten kokeilin sitä samaa uudelleen.


Käytetyt lakat:
OPI - GoldenEye
OPI - Meep meep meep

---

Heippa vaan ja hyvää joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti