sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Shopping in Florida

Jouluisia terveisiä täältä Miamin lämmöstä! :)
Täällä on ollut aurinkoista tai korkeintaan puolipilvistä, lämmintä joka päivä. Joulu näkyy täällä mm. näin:

:DJa suoraan asiaan. Tulin esittelemään reissulla tekemiäni kynsilakkaostoksia. Täällä kynsilakat maksavat huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Olen pyrkinyt ostamaan vain niitä lakkoja, joita olen pitempään himoinnut. Tähän mennessä on sujunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta onhan tässä lomaa jäljellä vielä puolitoista viikkoa... ;)
Nämä ylemmän kuvan lakat ostin CVS:stä. Hintaa yhdellä lakalla oli n. 8$ eli vähän vähemmän euroissa, tällä hetkellä RatesFX:n valuuttamuuntimen mukaan 5,85€.

Lakat vasemmalta oikealle:
Nicole by OPI Gumdrops - Candy is dandy
Nicole by OPI Selena Gomez - Inner sparkle
Essie - Tart deco (jenkkisuti)
Essie - Ladylike (jenkkisuti)

Essieistä osaan ainakin nyt sanoa sen verran, että kyllä toi jenkkisuti on aika huomattavasti kapeampi kuin suomisuti. Osaanpahan arvostaa Suomi-Essieitäni nyt entistä enemmän ;)


CVS:stä löysin myös tarjouksesta Seche-pakkauksen hintaan 8,99$ eli 6,58€. Pakkauksessa on siis mukana aluslakka sekä pikakuivattava päällyslakka.Viimeisinä esittelyyn pääsevät OPI:t, mutta eivät todellakaan vähäisimpinä. Nämä ostin Ulta Beauty:stä ja täytyy sanoa, että se oli TAIVAS. Seuraavaksi kuva yhdestä Ulta Beauty:n OPI-hyllystä:


Ulta Beauty:ssä myytiin OPI:en lisäksi mm. Essie:tä, China Glaze:a, Zoya:a, Orly:a ja Nicole by OPI:a. Luulen, että tähän kauppaan täytyy mennä vielä uudestaankin!


Tässä tänään ostetut OPI:t vasemmalta oikealle:
OPI - Solitaire
OPI - Alcatraz...Rocks!
OPI - Minnie style
OPI - I snow you love me
OPI - Pussy galore (äidille)
OPI - Opi red (kaverille; moro vaan Essi, jos luet tämän ;) )

JA nämä kuusi OPI:a maksoivat yhteensä siis 42,80$ eli 29,86€!! Sopivasti olivat tarjouksessa 2kpl/15$ :) ja samalla sain vissiin lisäalennusta siitä, että liityin Ulta Beauty:n kanta-asiakkaaksi :D

---

Siis, jos joskus lähdette Amerikkaan reissaamaan, suosittelen erittäin lämpimästi eritysesti Ulta Beauty:a :) Ranta- ja shoppailupäivän jälkeen väsyttää sen verran, että taidan mennä seuraavaksi nukkumaan (vaikka kello onkin vasta 21:20...). Hyvää yötä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti