keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Grace ja ruusut

Jotain hempeää välillä esittelyyn. Love me do -messuilta ostin piCture pOlishin Gracen pitkän pohdintojen jälkeen. Hitsi, kun olisin halunnut ostaa muutaman useammankin lakan ja yhteen annoin itselleni luvan :D Onneksi ostin tuon Gracen, se on nimittäin supernätti!

Yksittäin Grace on näin nätti:


Vaikka jokin lakka olisi aivan hurjan kaunis, on minun ilmeisesti aina tungettava mukaan joitain koristeluja. Gracen ollessa hempeä, halusin myös koristelujen jatkavan samaa linjaa. Siksi mukaan lähtikin MoYou Londonin Bridal -leimauslaatta numero 06 ja sieltä aiemminkin blogissa nähty ruusuleima. Tuosta leimasta mietinkin syksyllä, että kummin päin sen kuuluisi kynsillä olla. Itse taisin kyllä päätyä siihen, että leimauksen alareuna on kynnen vapaan kasvun luona ja yläreuna kynsien "juuressa". Kuvat tulee yleensä blogiin otettua niin, että tuolla tavalla leimat näkyvät kuvissa oikein päin :)


Toisaalta Grace on upeampi yksinänsä, toisaalta leimat tuovat ihan kivan säväyksen. Mikähän keväthömpötysfiilis tässä onkaan nyt tulossa, kun tällaiset lakat tuntuvat taas niin ihanilta :) Auringonvalossa Grace kimaltaa varmasti kauniisti <3Käytetyt:
piCture pOlish - Grace
Essence - Stamp me! white

6 kommenttia: