torstai 24. syyskuuta 2015

Negative space -leimausta

En ollut aikaisemmin kokeillut negative space -leimausta ja nyt kerran kokeiltuani ihastuin siihen täysin. Lakkauksesta tuli ihanan hempeä! :) Negative space -kynnellä on kaksi kerrosta Gina Tricotin aluslakkaa tasoittamassa kynnen väriä. Aluslakan päälle leimasin ruusukuvion MoYou Londonin Tourist-kokoelman laatasta numero 21 ja rajasin kynnen reunat valkoisella. Kaveriksi vielä vähän minttua ja hopeaa ja avot!


Voi leimaus sentään kuinka siitä voi innostua! Ei kyllä olleet MoYou Londonin laatat mikään hukkaostos :) Jännä on myös se kuinka nopeaa touhua leimaaminen on. En aiemmin sitä olisi uskonut. Vähän tekisi mieli ostaa lisää laattoja, mutta tämän vuoden puolella tulossa on vielä kaksi ulkomaanmatkaa Lontooseen ja Miamiin... Ehkä niihin täytyisi vähän säästää... Saapahan sitten reissuilta enemmän kynsilakkoja ja muuta tarpeellista ;)Käytetyt:
Essie - Mint candy apple
Essie - Blanc
Models Own - Silver Fox
Essence - Stamp me white!

4 kommenttia:

 1. Nää on tosi ihanat! :) Mäkin oon todennut leimaamisen olevan vähän turhankin helppoa ja kivaa kun ei tulis muuta oikein nykyään tehtyäkään. Laattojakin on vähän liikaa mut lisää pitäis muka aina saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Jännä juttu toi ettei mullakaan näissä hommissa mikään tunnu riittävän ;) Vaikka laattojahan mulla on vaan kolme, tilaakin siis ois :D

   Poista
 2. Voi että miten kaunis lakkaus! Täydellinen kokonaisuus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos! :) Tykkäsin kyllä itsekin hirveesti, täytyy testata tota negative space -leimausta uudestaan :)

   Poista