torstai 30. heinäkuuta 2015

Uusi lemppari: Essence The black cat

Halusin kummityttöni synttäreille tehdä kynsille jotain helppoa ja nopeaa. Nyt saankin taas lakkailla oikein hartaasti ties mitä monimutkaisuuksia, sillä oman alan kesätyöt on nyt taputeltu ja kynsilakkaa saa käyttää taas useammin :)

Ostin Ideaparkista Essencen mustan Latex matt -efektikynsilakan ja hitsi, kun se onkin ihana! En ole saanut aikaiseksi hankkia OPI:n Gwen Stefani -kokoelman mustaa satiinimattaa (4 in the morning), joten koen tämän nyt korvaavan sen.


Mattamustaa lakkasin kynsille kaksi kerrosta, jotka riittivät oikein mainiosti. The black cat ylitti kyllä odotukseni, ostohetkellä ajattelin vain hieman testaavani, kun nyt ei hintakaan päätä huimaa. Tästä tuli kyllä uusi lempparini! :) Levittyvyys oli hyvä, peitti sillä kahdella kerroksella mainiosti ja kuivuikin nopeasti.


Mustaan ja persikkaan halusin yhdistää niittejä. Helpolla työllä sai taas siistin lopputuloksen ja synttäreitä oli näillä kynsillä kiva juhlia!


Käytetyt:
Essence - Indian summer
Essence - The black cat


2 kommenttia:

  1. Onpa ihana lakkaus, simppeli mutta tyylikäs :) Pitäisi itsekin ostaa tuo Black cat kunhan vaan seuraavan kerran Essence-hyllyllä piipahdan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Välillä simppelit kynnet ovat kyllä niin ihanat :) Ja suosittelen kyllä Black cat:ia!

      Poista