perjantai 29. toukokuuta 2015

I do!

Viimeiset haastekynnet pääsevät esittelyvuoroon tänään! Vuorossa on I do -teema, johon päätin tehdä yksinkertaiset häihin sopivat kynnet. Kynsiä tehdessäni mietin myös, mitä itse haluaisin omille kynsilleni tuleviin häihimme. Vaikka arkena tykkään tehdä ties minkämoisia koristeluja ja kiehkuroita ja muuta, haluaisin hääpäivänä, että omat kynteni olisivat siististi laitetut, ilman suurempi krumeluureja. Nimetöntä tietysti korostaen :)

Valkoiseen hääpukuun sopivat valkoiset kynnet, joten ranskalainen manikyyri on aika klassinen valinta. Nimetöntä korostamaan valitsin tällä kertaa rivin strasseja, sillä satuin löytämään yhden ihanan ison strassin pienten joukosta :)


Toisaalta voisin kuvitella nämä lakkaukset kynsilläni omana hääpäivänäni, mutta toisaalta.... kaipaisin ehkä vielä lisää glitteriä ja blingiä :P


Toiset häihin sopivat tekemäni kynnet olisivat esimerkiksi pari viikkoa sitten esitellyt liukuvärjätyt leopardit, leopardikuvio voisi olla vain muutamassa kynnessä. Omat lempparit I do -kynteni tällä hetkellä ovat kuitenkin kihlakynnet viime vuoden elokuulta <3 :)Käytetyt:
Gina Tricot - White
Essie - Sugar Daddy

Samalla on jotenkin ihanaa ja haikeaa, että tämä haaste on nyt ohi. Täytyy olla kyllä ylpeä itsestään, kun jaksoi näin hyvin mukana heilua! Haaste oli erittäin hyvän mittainen, mikäpä hienompi hetki olisi juhlistaa samanaikaisesti haasteesta suoriutumista ja kesän alkamista :) Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti