tiistai 18. marraskuuta 2014

Ostoksia, nudea ja valkokultaa

"Reilun viikon blogihiljaisuus johtui tällä kertaa syyslomasta ja Madridin matkasta. Matka osui täydelliseen ajankohtaan, sillä harjoitteluni oli juuri loppunut ja Madrid helli minua ja äitiäni joka päivä aurinkoisella ja lämpimällä säällä :) Ostoksia tuli myös tehtyä.... Sekä vaatteiden että kynsilakkojen puolelta ;)"

OHO.... Ja hups. Madridista olen palannut jo useampi viikko sitten ja näemmä silloin olen myös kirjoittanut tämän postauksen valmiiksi.... Sattuuhan näitä?
Nyt siis esittelyyn pääsevät ostokseni tuolta reissulta sekä yhdet alkusyksyn kynnet.. :D

---

Kynsilakoista Madrista löytyy myös OPIa ja Essietä (hinnat melkein samoja kuin Suomessa), mutta tällä kertaa keskityin Essenceen ja Kikoon, jotka puolestaan ovat halvempia ja vaikeammin Suomesta käsin saatavia. Kikolla oli Madridissa monia omia liikkeitä ja lakat sekä muut merkin kauneustuotteet olivat helposti löydettävissä. Essencen lakkoja löytyi Juteco-nimisestä liikkeestä (löytyy esim. kauppakeskus Principe Piosta). Tässä kuvassa vielä ostamani lakat:

Vasemmalta oikealle: 313, 858,856 ja 821


Ylärivi: 190 Kiss me, Freddy, 146 That's what i mint!, 188 Dare to kiss, 162 Dare it nude, 163 Hey, nude! ja 185 Candy crush
Alarivi: 06 Party in a bottle, 21 Icy fairy, 12 Bejeweled, Express dry drops ja Quick dry top coat

----

Tällä kertaa esittelyyn ostosten lisäksi pääsevät jokin aika sitten lakkaamani simppelit kynnet.

Pitkästä aikaa päätin lakata kynsilleni ihanaa valkokultaa, OPI:n Pure:n muodossa. Kaveriksi kimallukselle halusin jotain neutraalia, niinpä kynsille valikoitui Essien Ladylike. Tuo Pure antaa kyllä kaikenlaisille lakoille ihanan säväyksen ja tuo värejä eri tavoilla esille.

Näistä kynsistä pidin paljon, tarpeeksi simppeliä kaikkien vesimarmorointien sun muiden keskelle :)

Käytetyt:
Essie - Ladylike
OPI - Pure

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti