perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kukallinen vesimarmorointi

Pitkästä aikaa uskaltauduin kokeilemaan vesimarmorointia. Yleensä vesimarmoroidessa tulee yksi onnistunut ja yhdeksän epäonnistunutta kynttä. Tällä kertaa olin kuitenkin kokonaisuudessaan lopputulokseen aika tyytyväinen :) Juuri tälläisiä vesimarmorointikertoja tarvitaan siihen, että tulevaisuudessa tätä tyyliä uskaltaa harrastaa uudelleen.

Koska tunnen oloni kaikista kotoisimmaksi punaisen, pinkin, korallin ja muiden vastaavien sävyissä, sai tämä(kin) lakkaus värimaailmansa "turvaväreistä". Olen testannut China Glazen Traffic jam -lakkaa ennenkin vesimarmoroinnissa ja muistelin, että se jotenkuten oli toiminut, joten se sai pääosan tästä lakkauksesta. Toisena lakkana käytetty Gina Tricotin Candy pink toimi myös mielestäni hyvin tässä tehtävässä.

Tykkään erityisesti vesimarmoroidusta kukkakuviosta (mikä ei varmastikaan liity siihen, että koen epäonnistuvani kaikessa muussa) ja siitä, että näiden kukkien keskustaa korostetaan. Siksi heitin omien kukkieni keskustaan hieman hopeista glitteriä ja kirkkaita strasseja.Käytetyt:
Gina Tricot - White (pohjalla)
China Glaze - Traffic jam
Gina Tricot - Candy pink
H&M - Silver frost

------

Nyt, täyttävän brunssin syötyäni, alan viettää rauhallista juhannusta mm. syömällä lisää hyvää ruokaa :D
Hyvää juhannusta myös teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi onnistuneet marmoroinnit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää vesimarmorointitekniikka on kyllä jännä, kun ikinä ei voi ennalta tietää miten käy :D

      Poista