perjantai 25. huhtikuuta 2014

HBD

Blogin ensimmäisestä postauksesta on tänään kulunut vuosi! Hassua, miten aika on mennyt niin nopeasti :)

Syntymäpäivien kunniaksi ajattelin esitellä tekemiäni kynsilakkakoruja. Niitä on näkynyt jo useissa blogeissa pitkän aikaa, mutta nyt vasta itse sain aikaiseksi. Ja täytyy sanoa, että siihen hommaan kyllä hurahtaa :D Tekisi jo mieli tilata lisää tarvikkeita ;) (joita muuten löysin Kirjohelmen nettisivuilta, välillä onneksi törmää sattumalta tuollaisiin sivustoihin!)

Tilasin ensimmäisellä kerralla useamman parin nappikorvakoruja, yhden sormuksen, muutamia kaulakoruja, magneettipohjia ja poikaystävää varten kalvosinnappitarvikkeet. Tähän mennessä olen tehnyt korvakoruja, yhden magneetin ja yhden sormuksen :)


Korvakoruihin lakkasin vasemmalla oleviin Essien Hors d'oeuvresia, keskimmäisiin OPI:n valkokultalakkaa sekä Orlyn Star of Bombayta, oikealla oleviin OPI:n I snow you love me ja Mimosas for Mr. & Mrs. Noista oikealla olevista tuli suloiset nudet discopallot! Glitterit näyttävät paljon suuremmilta lasikapussin läpi, kuin mitä ne normaalisti ovat :)


Sormukseen meni melkein ikä ja terveys, mutta sainpahan siitä juuri sellaisen glitterpläjäyksen kuin halusinkin! Sormukseen on käytetty pelkästään OPI:n I snow you love me:tä.


Ensimmäiseen tekemääni magneettiin lakkasin Models Ownin glittereitä Freak out! ja Boogie nights. Reunoille ja muutenkin glittereiden taustalle päätyi Orlyn Star of Bombay, joka tekikin magneetista jotenkin vielä moniulotteisemman. Magneetteja varten täytyy kyllä tilata lisää lasikapusseja! :)


Nyt testaan, onnistuuko tähän videon liittäminen.......


Toivottavasti näkyy! Siinä nimittäin on kynsilakkasormus kimaltelevana auringonvalossa :)

--

Ihanaa viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Oon kyllä nyt näistä tosi innostunut!

   Poista
 2. Ihania, on kyllä upea tuo sormuksen kimmellys! Kiva ajatus noi kalvosinnapit, vois itekki tehdä miehelle semmoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sormuksesta tuli aivan varma aurinkoisten päivien asuste, tai ehkä kaikenlaisten päivien..
   Ja siitä vaan seuraavaksi kalvosinnappeja väsäämään! Itsekin aloitan heti, kun poikaystävä saa valittua haluamansa värit... :)

   Poista