keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Testissä: H&M Quick dry Top coat

Näin tänään H&M:llä kynsilakkahyllyssä pikakuivattavan kynsilakan ja se lähti matkaan yhteisen hyvän vuoksi. Tänään siis tuo lakka testissä!

Quick dry Top coat maksoi 2,95€, joten odotukseni ovat sekä korkealla että matalalla. Jos tämä toimii niin jes, mutta en odota tämän olevan esimerkiksi Seche Viten arvoinen. Toivotaan, että ennakkoluuloni todistuvat vääriksi :) Kuitissa luki tämän tuotteen kohdalla "Sesonkisarja", joten jos tämän lakan haluaa kokoelmiinsa metsästää, kannattaa olla jo toinen jalka kaupassa.

Yhdessä pullossa on tavaraa 10ml.

Aluksi täytyy sanoa, että lakka oli todella vaikea saada pois muovisesta pakkauksestaan... Paketti oli niin tiukka! :D Tämän ei onneksi lakan toimintakykyyn pitäisi vaikuttaa ;)

Suti on kapea, liian kapea omaan makuuni. Yritin tulitikkuaskin avulla jotenkuten havainnollistaa tätä:Testilakaksi valitsin Nicole by OPI:n Inner Sparklen Selena Gomez -kokoelmasta. Täytyy myöntää, että lakkasin kynsille tuota glitterlakkaa varsin paksun kerroksen. Se luultavasti vaikutti hieman tulokseen.

Lakkasin ensin glitterien päälle vasempaan käteen tuota H&M:n pikakuivattavaa päällyslakkaa. Minuutit kuluivat ja lakkasin sillä välin oikeaan käteen samanlaiset glitterliu'ut kärkiin. Reilun viiden minuutin jälkeen H&M:n versiolla kuorrutetut kynnet olivat edelleen "märät". Tässä kohdin päällystin oikean käden kynsien glitterit Seche Vite Dry fast top coatilla.


Sekä vasemman että oikean käden kynnet olivat lähes samaan aikaan kuivat, oikea käsi hieman aiemmin.Voittajaksi valikoitui siis Seche Vite Dry fast top coat.
H&M Quick dry Top coat toimii jotenkuten, mutta ehdottomasti näistä kahdesta suosittelisin Seche Viteä. Vaikka Seche tuleekin hieman kalliimmaksi, on mielestäni hermojen säästyminen sen arvoista ;)


2 kommenttia:

 1. Hyvä, että teit vertailun näistä :) Seche on kyllä mun all time favourite :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Toivoinkin, että tästä ehkä joillekuille olisi jotain hyötyä :)
   Ja Seche on kyllä aivan huippu!

   Poista