torstai 28. marraskuuta 2013

Essie Luxeffects

Heti viime postauksessa esittelemieni voittokynsilakkojen saamisen jälkeen oli kynsille pakko saada niistä edes yksi. Yllätyin positiivisesti glitterlakkojen peittävyydestä. Valitsin käytettäväksi sinisen Stroke of Brilliance:n.


Ihanan talviset :) Näihin glitterliukuihin on laitettu lakkaa vain kaksi (!) kerrosta eli aika hyvin verrattuna moniin halvempiin merkkeihin. Tänään ajattelin tehdä samanlaisen liu'un setin punaisella A Cut Above -lakalla. Suosittelen näitä glitterlakkoja kyllä. Varsinkin, jos ei jaksa odotella monen eri kerroksen kuivumista :)

Tässä vielä swatch-kuvat koko setin lakoista. Vaaleat As Gold as it Gets ja Pure Pearlfection eivät meinaa kovin hyvin kuvista näkyä, mutta kyllä ne siellä ovat :D


1. Set in Stones
2. Stroke of Brilliance
3. A Cut Above
4. As Gold as it Gets
5. Pure Pearlfection

Jokaista lakkaa on swatch-kynnellä yksi kerros.


Siellä se viitosessa Pure Pearlfection:kin kimmeltää :)


Oli kyllä ihana palkinto! En ole raaskinut nättiä kynsilakkojen pakkaustakaan heittää pois, säilyvätpähän siellä hyvinä :D

2 kommenttia:

  1. Oon niin kateellinen! Mä ostin tuon vaaleanpunaisen noista, ja oon ihan rakastunut. Juurikin glitterin peittävyys on ihan uskomaton. Haluan kyllä lisää näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niiiiiin ihania! :) Ja oli kyllä täysi yllätys toi voitto, harvoin voitan mistään mitään :D

      Poista