tiistai 22. lokakuuta 2013

Fimos a la playa

Moikka ja terveisiä työharjoittelujaksolta! Kummallista, kun ei saa käyttää kynsilakkaa ollenkaan :D Onneksi arkistoissa on kuvia muutamista lakkauksista, joita pystyn blogissa esittelemään vaikken omia kynsiäni nyt neljän viikon ajan kunnolla lakkaakaan.

Siis fimoihin!
Fimoja tulee käytettyä kynsien koristelussa turhan harvoin, sillä en omista kunnollista leikkuria fimopötköjeni pilkkomiseen. Joskus aiemmin ostin Facebookin Kynsikoristekirppikseltä nämä viisi fimopötköä ja niistä pötköistä kahta en ole käyttänyt vielä lainkaan (sininen sydän & sininen kukka). Seuraavassa kuvassa nämä mainitsemani fimopötköt:Jostain syystä näistä fimoista eniten iskevät nuo limet (ovatko ne edes molemmat limejä?) ja ne pötköt lyhentyvätkin huomattavasta muita nopeammin. Näitä limejä käytin myös tällä kertaa. Tein liukuvärjäyksen kolmella eri vihreän sävyllä ja koristeeksi heitin limesiivuja sekä vaaleanvihreitä, vihreän lakan päällä lähes läpikuultavilta näyttäviä, strasseja. Peukkuja ei kuvissa näy, mutta niissä koristelu oli samankaltainen kuin nimettömissä.
Käytetyt lakat:
Essie - Mint candy apple
Wet n wild - I Need a Refresh-Mint
Maybelline mini Colorama - Urban turquoise

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ♡ Mä en ite tykkää käyttää fimoja, kun tekee mieli aina heti repiä ja räplätä niitä kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ja joo ymmärrän, onhan noi vähän hölmöjä, kun törröttävät tuossa kynnen pinnalla :D

   Poista
 2. Nää on tosi ihanat kynnet! Pitäis kai itekkin tehä joskus fimoilla jotain :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Fimot on kyllä kivoja, käyttäisin niitä varmasti itse enemmänkin, jos olisi kunnon leikkuri... sais vähän ohuempia siivuja :D

   Poista