perjantai 9. elokuuta 2013

Challenge

Moikkamoi vaan kaikille täältä sairastuvalta. Sain flunssan, luultavasti kummitytöltäni, mutta ehkä näin kerran vuodessa voi kipeä ollakin.

Sain Junelta haasteen, kiitos siitä! Kerron nyt siis omista tavoistani muokata blogiin laittamiani kuvia.

Säännöt:
1. Kiitä tietenkin haasteen antajaa taas tästäkin urakasta!
2. Sisällytä postaukseen alkuperäinen täysin muokkaamaton kuva ja muokattu kuva.
3. Kerro mitä yleensä teet, kun muokkaat kuvia blogia varten sopivaksi. Mitä ohjelmaa käytät?
4. Haasta viisi muuta bloggaajaa!

Otan kaikki kuvat blogiini puhelimellani, iPhone 5:llä ja samaisella puhelimella toteutan myös muokkaukset. Yleensä ainut tekemäni muutos kuviin on niiden rajaaminen miellyttävämpään muotoon. Toisaalta bannerissa näkyy myös muutama kuva, jota selkeästi on muutenkin muokattu. Niihin olen käyttänyt Instagramin filttereitä kuvia sinne jakaessani. Myöhemmin kuitenkin tulin siihen tulokseen, että on mielestäni hienompaa olla käyttämättä filttereitä sun muita, joten muokkaaminen jäi pelkkään rajaamiseen. :)

Tässä siis muokkaamaton kuva:


Kuvia ottaessani mietin kauan sopivaa taustaa. Taustan haluan olevan sellainen, että pääasia säilyy edelleen kynsissä. Usein otan monia kuvia eri suunnista, eri taustoilla ja eri etäisyyksillä. Nyt valitsin taustalle hieman hmm... likaisen valkoisen viltin.

Muokattu kuva:


Olen siis rajannut hieman yläreunaa ja hieman enemmän alareunaa. Omaa silmääni tämä muokattu kuva miellyttää enemmän kuin tuo muokkaamaton. Mutta tosiaan, tämän enempää en kuville tee. Yksi syy muokkaamattomuuteen on se, etten osaa enkä koskaan ole jaksanut opetella. Tämä riittää minulle, ainakin vielä. :)

Nyt en kyllä millään muista mitä värilakkaa olen näihin kynsiin käyttänyt... Pistetään flunssaisen pään piikkiin se :) Pilkut on tehty valkoisella akryylimaalilla dotting toolia käyttäen.

Tällä kertaa en jaa haastetta eteenpäin, sen verran monessa blogissa tämä on jo pyörinyt. Ja täytyy sanoa, etten tässä olotilassa ollessani edes jaksa :/

2 kommenttia:

 1. Kiva kun toteutit tämän haasteen! Aika hyvälaatuisia kuvia saat kyllä otettua iphonella, enpä olisi arvannut että nämä ovat otettu puhelimella :)

  Pikaisia paranemisia sulle vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä itse tosi tyytyväinen tähän kameraan. Kiva, kun nykyään pärjää jo ihan hyvin pelkällä kännykällä. En jaksais aina kuljettaa erillistä kameraa mukana :)

   Ja kiitos! Olo tuntuu onneksi jo vähän paremmalta kuin eilen :)

   Poista