perjantai 7. kesäkuuta 2013

Modified french & some painting

Ranskalainen manikyyri. Juhlallinen ja arkinen, sopii käytännössä kaikkiin tilaisuuksiin. Omasta mielestäni se kuitenkin alkaa olla jo hieman tylsä omiin kynsiini, joten ajattelin muunnella sitä hieman kesäisempään ja värikäämpään suuntaan.Muistin myös, etten ollut käyttänyt vielä sitä aiemmin ostamaani pinkkiä Seppälän glitterlakkaa. Ja mikäpä olisi parempi töihin, kuin glitter, joka ei lähde todellakaan helposti kynsiltä :)

Olin vanhempieni luona ottamassa aurinkoa ja tulin siihen tulokseen, että jotain tähän lakkaukseen vielä tarvitaan. Tai ei tarvita, mutta halutaan....Siispä äidin lakkavarastoille ja kultaista glitteriä rajalle!

Käytetyt lakat:
Essie - Sugar daddy
Essie - Cute as a button (ranskiksen alla)
Seppälä Nails - pinkki glitter
Gina tricot - Top of line
Harjoittelin myös alkuviikosta käsinmaalausta akryylimaaleilla. Äitini oli ostanut itselleen Essien Avenue Maintain:in eikä loppujen lopuksi tykännytkään siitä tarpeeksi, joten minähän sen sitten sain. Siniseen kynsilakkaan lisään aina (vaikka kuinka yrittäisin muuta) Models Own:in Freak Out!:in. Freak Out!:ista taas tulee aina hieman merellinen tunnelma (kuten tässä postauksessa) ja päätin siis maalata kynsilleni jotain merelliseen teemaan liittyvää.

Kuka tunnistaa? :) Vinkkinä voin sanoa, että yhteen kynteen pääsi tämän kalan punatukkainen kaveri.


2 kommenttia: